There was an error in this gadget

Sunday, September 26, 2010

satu malam berdiri....

...tak letih ke, bro? eh letih apa, ni lain punya berdiri, letih tapi sedap! hahaha!

baru-baru ni masa raya keenam, aku jumpalah satu kawan lama. lama aku tak jumpa. sembang punya sembang, ceritalah pasal keluarga masing-masing.
'Raya ni balik mana?! jb?!'
member aku tu senyum panjang. 'tahun ni aku balik penang!'
'penang?' setau aku bini dia orang jb! masa dia buat kenduri kawin kat kl dulu pun aku datang. memang cun gila bini dia ni! macam pelakon! putih, hidung mancung, body leleh! 'tapi bukan ke bini kau orang jb?'
'tu bini tua, yang ni bini muda!' member aku tu sengih makin panjang!
'hah? kau kawin lagi satu? bini kau dulu tu kan ke cun!' heran jugak! kalau akulah yang dapat bini dia yang cun tu, sure aku tak kawin lain! package lengkap!
'kau dah tengok bini muda aku?!'
'kawin tak ajak bila masa aku nak tengok?!'
member dengan penuh bangga tekan punat kat bb dia tunjukkan aku satu gambar.
tak berkerdip mata aku tengok. cun giler bini muda dia tu, bro! bertuah member aku ni dilahirkan ke dunia. dapat dua bini yang cun-melecun! 'first wife kau tak bising ke?'
'nak bising macam mana, salah dia jugak! aku dah banyak kali pesan, dia yang tak endah, ini kira balasan untuk dialah! hm, baru sekarang terhegeh-hegeh! dulu, hm... macam pengemis aku dibuatnya! aku memang bengang gila!'
aku tak faham? kenapa pulak bini dia buat dia macam pengemis?! aku nak tau. 'buat kau macam pengemis? apa yang dia buat sampai kau bengang sangat ni?!'
'diat, kau pun tau kan bini aku tu memang antara yang terbaiklah kiranya... kan! masa aku kat uk dulu, bukan student melayu aje yang nakkan dia, mat saleh pun ramai yang cuba! hehe! aku jugak yang dapat!'
aku angguk-angguk! setuju sangat! memang bini dia tu tercantiklah amat!
'aku kawin dah 15 tahun! anak aku yang sulung pun dah form two! anak aku dah empat! aku bisnes pun alhamdulillah, okey! bini aku tu pun kerja bagus! dah jadi gm kat bank! memang okey! tapi, aku ni kalau kau nak tau, malam jadi pengemis!'
'kau biar betul? kau tadi kata bisnes okey?! malam kau mengemis apa?'
'mengemis seks kat bini!'
aku mula tak faham sangat!
'bini aku tu nama aje cun! bertahun-tahun aku makan hati! bila nak main aje, kena sembah, nak kena mintak, macam-macam alasan dia bagi, boleh-boleh nak tolak! heran aku?!'
masalah ni! nasib aku tak ada problem macam ni! kes serius ni!
'bila dah lama sangat aku makan hati, jumpa pulak bini baru aku ni, cun, muda, aku pulak tengah gersang, bengang, mudah je hati aku terbukak, ajak kawin dia nak, bagitau aku dah ada bini, anak empat, dia tak kisah! hm, rezeki akulah! aku pun kawin!'
'first wife kau tu tak bengang ke?!"
'nak bengang kenapa? dia yang punya sebab! aku ni kalau nak main dengan dia kena jadi pengemis, kau bayangkanlah, tengah aku stim, ajak dia main, baru nak romen-romen, nak pegang tetek pun dia tak bagi! kalau kau, macam mana, sure kau bengang, kan?! kalau dia layan seks aku, hm, takdenya aku nak cari lain! salah dialah! padan muka dia!'
'dia tau ke tak?!'
'tau! apa dia boleh buat? aku nekad, dia mintak cerai pun aku tak kisah! hehe! aku dah dapat pucuk baru, bro! lagi bergetah pada dia!'
'kenapa kau tak bincang elok-elok?!'
'diat, kita ni lelaki, ada nafsu, dia pun tau aku ni laki dia, kena bagi kalau aku nak! bukannya aku ni sugar daddy dia! laki ni kena layan! itu tugas utama dia! atas unta pun kalau aku nak dia kena bagi! itu dia pun tau!'
aku terkedu! tak terfikir pulak ada kes macam ni dalam rumahtangga! nasib baik aku tak ada masalah macam ni! aku nak aje, bini aku on! bini aku nak aje, aku on! apa yang penting, kerjasama! tapi, bila aku dengar masalah member aku tu, aku nak pesan pada semua korang orang pompuan! ambik serius masalah ni! nanti kalau laki korang satu malam berdiri, jangan salahkan diorang pulak! korang ni dijadikan allah untuk menggembirakan lelaki! itulah sebabnya hawa dijadikan! untuk puaskan nafsu adam! untuk gembirakan hati lelaki! kalau bukan dengan korang diorang nak buat seks, dengan siapa lagi? nanti bila main lelaki dengan lelaki, korang pandang serong! sebab tulah berleluasa 'suami' yang makan luar! agaknya, kalau direnung-renungkan, adakah korang semua melayani seks suami korang sebaik-baiknya? ada? hehe, jangan jawab dengan aku, jawab dalam diam dan renungkan masalah ini! bila laki korang tak puas, bila korang dingin, bila korang tak pandai main, sure laki korang kecewa. sure laki korang hampa! sure bengang, sakit hati, geram, mulalah layan handphone 3g tengok aksi gadis remaja main dengan balak masing-masing! mulalah naik stim tengok ariel dengan luna maya! kalau masalah ini tak dibendung segera, dibiarkan bertahun-tahun, korang pun tak ambik kisah, hm... bila laki korang dah tak dapat bendung nafsu seks dia, mulalah laki korang cari pompuan lain yang dapat puaskan nafsu mereka! apa cerita? korang nak salahkan suami korang jugak ke? mana boleh, betul tak?
aku pesan pada korang yang dah jadi bini orang, layanlah laki korang sebaiknya, layan seks dia, jaga makan pakai dia, tak perlu cari bomoh, tak perlu kunci kemaluan, tak perlu kangkangkan nasi, tak perlu semua tu! cukup dengan kasih sayang, seks yang menakjubkan, masakan yang sedap, kelembutan, keindahan diri, aku sure laki korang kena glue kat rumah tak sanggup tinggalkan korang! tak caya, buatlah!
'bini muda kau tu macam mana, okey?'
'okey yang 'macam' mana pulak ni?!'
'maksud aku layanan seks dia okey ke?!'
'pheh, superb! macam mana kau tengok porno, macam tulah aku dapat, cuma yang tak senonoh, main belakang, yang tak dibenarkan dalam islam tu aku tak buatlah! kau nak mampos! tapi, kalau dari segi layanan seksnya, aku tak pernah dapat dari bini tua aku tulah! hahaha!'
'tapi kau kena adil!'
'memanglah adil! tahun lepas balik kampung bini tua, tahun ni bini mudalah!'
'maksud aku, layanan seks pun kena adil!'
'hm, baru sekaranglah bini tua aku tu beriya-iya, kadang-kadang aku pulak rasa tak selesa! lainlah, macam tak real, macam buat-buat, dulu tak pernah pun!'
'kau kena bagi dia peluang! mungkin dia dah belajar dari kesilapan, dia nak perbaiki tahap seks dia, kau kenalah support!'
'hm... dah terlambat! dia pun dah tua, walaupun body seksi lagi, tapi... aku yang tengok, nak gelak pun ada, buruk rupanya, hehe, kalau ikut umur, lima tahun lagi monopose la! hahaha! senang cakaplah, hati aku ni dah rasa macam tertutup! padan muka dia!'
aku tak berani komen apa-apa! itu hak member aku tu! cuma, aku rasa kesian pulak kat bini tua dia tu! nak buat camana? salah dia jugak! betul tak?! so, pada korang semua (yang dah bergelar isteri), ambiklah iktibar jangan korang semua orang pompuan jadi macam ni! jangan malu layan seks suami sebab allah dah halalkan asalkan jangan buat sampai di luar tabii!

mulai saat itu aku mula merenung, berfikir, kenapa lelaki suka one night stand? mungkin berpunca dari masalah yang sama dengan member aku tu! kalaulah betul, aku tak salahkan mereka seratus peratus! betul jugak, kalau dah dengan bini pun susah sangat nak main, macam mana? takkan nak pancut dinding! bila mula 'makan' luar, kena pulak tu layanan sedap jauh berbeza dengan bini kat rumah, mulalah ketagih! siapa yang salah? jaga-jaga bila laki dah mula 'pasang' badan, ye! ambik serius masalah ini dan mulai saat ini lepas aje korang baca repekan ini, perbaiki tahap seks korang biar laki korang terkedu, kaki kena glue! hehe, apa lagi selongkarlah almari, pakai gaun nipis, jatuhkan rambut korang ke bahu, dan jelinglah suami masing-masing dengan satu renungan paling seksi yang belum pernah korang jelingkan! muncungkan bibir korang tu seseksi yang boleh ala-ala marilyn monroe yang bisa merobek jiwa lelaki! biar laki korang tu stim meleleh! kahkahkah!

korang semua ingat, jangan biarkan laki korang satu malam berdiri, korang nanti yang merana diri! paham semua?!

hm, akulah yang payah macam ni! macam mana nak tambah lagi satu! hehe, kalau bini aku berani buat hal, kalau bini aku lain kali mula dingin, masaklah dia! aku dah ada alasan nak kawin lagi satu! kuarghkahkah!

7 comments:

orkid minang said...

hmmmmm............

faizalbutter said...

canteek ah!!! haha

Anonymous said...

tepat padat ketat dan sendat...............terbaik.....
akhir kata ....jgn la jadikan dinding mangsa....

Anonymous said...

let's share the story then we compare!!from suzana roshita

Anonymous said...

kalau dah bg yg terbaik but hubby still cari lain camne??

Anonymous said...

asal name tjuk entry ni satu mlm berdiri ?

urkolog said...

haaa barulah aku tahu..rupa2nya nama URKO tu dr monyet dlm cerita planet of apes....

Post a Comment