There was an error in this gadget

Tuesday, August 9, 2011

kau keluar sekarang, kalau tak....

...korang tau tak, kita ni semua paling suka 'keluar'.  keluar gi mana pulak ni?!  dalam pengamatan aku tentang sikap manusia, 'keluar' adalah paling aku, korang dan semua manusia suka.

korang tanyalah bapak korang, (kalau ada beranilah)  best tak masa air mani dia nak 'keluar'?!  ops!
tak payah tulah, tengah korang naik kereta, perut memulas-mulas, nasib baik ada petrol pump, bukak toilet kosong, dapat pulak jamban duduk, sambil bukak seluar, perut menolak-nolak, dan bila taik korang tu 'keluar', amacam best tak?
bayangkan time air kencing korang tu memancut 'keluar'.
tanya budak remaja, best tak 'keluar' pergi clubbing?
tanya nenek korang, best tak bila angin 'keluar' dari dubur?
jerawat dipicit 'keluar' dari pipi?
taik hidung separuh masak berjaya di'keluar'kan dari lubangnya?
'keluar' dari penjara selepas ditahan sepuluh tahun sebab merompak?
keluarga korang 'keluar' dari kepompong kemiskinan selama puluhan tahun?
korang 'keluar' dari universiti dengan keputusan cemerlang?
akhirnya dapat 'keluar' rumah lepas bapak korang tahan sebab malam minggu lepas balik lewat sampai empat pagi?
korang berjaya di'keluar'kan dari lubang yang dalam dan berlumpur selepas terjatuh sebab khayal sangat sms awek?
tak ingat masa korang 'keluar' dari perut mak korang, sampai menangis kegembiraan sebab dapat tengok dunia indah ciptaan allah ini?
bila susu tetek mak korang 'keluar' waktu korang sedut kehausan?
bila peluru yang tertusuk kat dada korang berjaya doktor 'keluar'kan dengan selamatnya?
nasib baik bomba cepat 'keluar'kan korang dari dalam kereta yang remuk terlanggar tiang lampu isyarat sebab pandu laju dalam keadaan mabuk balik dari disko?
senyap-senyap 'keluar'kan duit majikan tanpa pengetahuannya sebab korang ni pakar it dan tahu nak jailbreak sistem?
kereta mewah korang di'keluar'kan dari tempat cuci kereta untuk diserahkan kepada korang untuk dibawak balik?

dan, macam-macam jenis 'keluar' lagi yang korang sendiri selalu alami yang tak ada ruang untuk aku tulis kat sini, faham?!

dan, ada jugak di antara kita (aku harap bukan koranglah) yang dah pun 'keluar' islam peluk agama lain!

sukanya dia ye...?!

6 comments:

baby said...

ahhaaahhaa..
KELUAR !
em..interestiingg !
idea2 yg KELUAR DARI hotak kamo0 nihh tersgtt laahh bernass taw !..hikhehee

Nyxevious said...

idea keluar... genius!!!

auntacu81 said...

"keluar" yang "sarcastic"...i like..:)

faridz said...

hahaha...style lah...
menarik ! !

axuerha said...

skrg ni, bos 'keluar' best coz aku boleh ngulor buka blog...yang tak best hidung asyik 'keluar' mukus meleh-leleh..haiyakkk...

Anonymous said...

Assalamualaikum Ahadiat Akashah ! Ahadiat Akashah tolong lah selalu updatekan blog andaa ! I like reading ur blog eventhough kadang2 blog anda mempunyai unsur2 18sx , huhu . saya suka baca blog andaa ! pleease la update ! saya tetap mneyokong Ahadiat Akashah . lol . Ok la, Smoga anda dimurahkan rezeki dan panjang umo ;D
( sorry for being like .. over-excited :p )

Post a Comment