There was an error in this gadget

Monday, August 23, 2010

cucuk kodok....

...tak sama dengan cucur kodok atau cokodok yang sedap dimakan panas-panas! ini lain, bro! lain....

manusia ni, macam korang semua la kan, korang manusia betul tak?! paling manusia suka dalam kajian yang aku dah buat ialah 'cucuk' mencucuk! haha! tak percaya? manusia paling suka 'cucuk' atau 'cocok', atau yang sewaktu dengannyalah!

sedang kita naik kereta, layan pulak tu lagu keroncong, tiba-tiba kat belakang ada pulak satu kereta ikut rapat, siap bagi high beam pulak tu, siap 'cucuk-cucuk' la pulak! ah, angin pun naik, keroncong tukar heavy metal, tukar gear, tekan minyak, phum, berdesuplah kita rembat sebab tak tahan kena 'cucuk'! betul?!

sedang kita tengah bengang, member pulak tu sudah kasi angin naik, datang pulak tiga empat member lain, sudah kasi 'cucuk', benda yang tadi kecik terus jadi besar! punca masalah boleh kasi settle terus jadi gaduh siap bertumbuk sebab kaki 'cucuk' sudah kasi panas kita punya hati! betul?!

perempuan paling suka 'cucuk' susuk kat pipi!

lelaki paling suka 'cucuk' puki! ada jugak yang suka 'cucuk' punggung kawan lelaki!

dalam bercinta, kena pulak awek kita tu cun-melecun, pantang dengar kita bergaduh, sure ada jantan lain 'cucuk' jarum sampai kita clash!

macam-macam 'cucuk' ada, macam-macam cara 'cucuk' tersedia! tengok rumahtangga orang bahagia, 'cucuk' mak bapak mertua sampai tunggang-langgang jadinya! kalau bercerai-berai kita belanja kawan seribu 'cucuk' satey. hoorey!

kalau dapat gaji aje, terus 'cucuk' atm teller keluarkan duit sebab nak shopping sakan tak peduli tengah bulan makan yong tau foo 'cucuk' kat tepi jalan.

'cucuk' sana, 'cucuk' sini selebihnya korang tambahlah sendiri!

'cucuk' jangan tak 'cucuk'....

No comments:

Post a Comment